-

VTA4312.1EHT, el.hydr.ohjattu taka-akseli vetoakselin taakse, 2x19.5"

Tuotenumero: VTA4312.1EHT

Sähköhydraulisesti ohjattu ylösnouseva ilmajousitettu 19.5"paripyöräakseli 6x4 perusautoon ilma- tai lehtijousitetun vetoakselin takapuolelle

Soveltuu ilma- tai lehtijousitetun taka-akseliston takapuolelle 300mm rungolle runkokorkeudelle CHH-STD. Käyttökohteina erikoiskuljetusautot erikoispainoilla esim. raskasveturit, kaivosautot ja metsäkoneenkuljetusautot yms. Akselina on 13 tonnin BPW-paripyöräakseli rumpujarruilla. Teliakseliväli on 1330...1430mm. Akselin nostolaite ja renkaat ei ylitä rungon yläpintaa (antaa tilaa hanhenkaulalle). Akseliston rakenne tulee vain noin 590mm akselin keskipisteen takapuolelle. Volvon RFL-mitta täytyy olla min. 3330mm telivälillä 1330mm. Akseliston maavara on noin 190mm jousivarsien alla akselin ollessa alhaalla. Herkästi vaurioituvat osat kuten ohjaussylinteri on sijoitettu akseliston etupuolelle ylös.


 

Varustetekniikan ammattilainen

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa.