-

VTA4311.6EHx, el.hydr.ohjattu taka-akseli vetoakselin taakse, 22.5"

Tuotenumero: VTA4311.6EHx

El.hydraulisesti ohjattu ylösnouseva ilmajousitettu 22.5"-akseli 6x4/6x6 perusautoon ilma- tai lehtijousitetun vetoakselin takapuolelle. Jousipalkeet on runkopalkkien alla.

Soveltuu ilma- tai lehtijousitetun taka-akseliston takapuolelle 266 ja 300mm rungolle runkokorkeuksille CHH-STD ja -MED. Käyttökohteina esim. puuautot nosturituppisatuloilla yms. Akselina 9 tonnin Volvon FA-HIGH levy- tai rumpuakseli. Nostopalje on asennettu runkopalkkien väliin eikä se ylitä rungon yläpintaa. Akselistorakenne tulee noin 650mm akselin keskipisteen taakse, mutta rungon sivu on vapaana. Uusi elektrohydraulinen ohjausjärjestelmä VTA4311.5EHx tekee autosta ketterämmän ja taka-akselisto ei mene peruutettaessa poikittain vaikeissakaan olosuhteissa. Herkästi vauriotuvat osat kuten ohjaussylinteri on sijoitettu akseliston päälle. VTA4311.6EHS on levyjarruilla ja VTA4311.5EHT rumpujarruilla.


 

Varustetekniikan ammattilainen

VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa.